Spannende derby tegen KFC Olympia

Logo KFC Olympia

In de strijd om de 4e plek is het momenteel behoorlijk spannend. Met een puntje achterstand begonnen de heren aan hun wedstrijd tegen Olympia. Er moest dus gewonnen worden om de 4e plek over te nemen.

De eerste twee sets wisten de heren met steeds een paar puntjes voorsprong te winnen.

De derde en vierde set werd helaas verloren, met name doordat onze heren problemen hadden met het lage plafond en dat aanvallers het niet echt goed konden afmaken.

In de vijfde set was men weer terug gewisseld naar de opstelling van de eerste set. Ook deze set verliep weer iets gemakkelijker. Men kwam al redelijk snel op een 4 tal puntjes voorsprong en deze voorsprong werd dan ook niet meer uit handen gegeven. Setwinst met 15-11.

Al met al, zoals altijd, een leuke wedstrijd en het hat beide kanten op kunnen gaan.