VC Boem

Stabiele wedstrijd tegen VC Boem

De wedstrijd van onze heren tegen VC Boem is zoals een echte derby zich betaamd. Beide partijen willen ten koste van alles winnen. VC Boem mistte wel enkele belangrijke spe(e)l(st)ers, wat onze heren ten goede kwam.

De eerste set begonnen de heren goed. Het liep aanvankelijk gelijk op en ondanks enkele dubieuze beslissingen van de scheidsrechter wisten ze de set toch te winnen met 19-25

Goede wedstrijd voor de Heren tegen VC Boem

Na de verloren wedstrijd tegen Mestreech, begonnen de heren  met goede moed aan hun wedstrijd tegen VC Boem.

De eerste set ging gelijk op. Helaas had VC Boem met hun lange middenaanvaller ook een sterk blok waardoor de eerste set verloren werd met 24-26.

De tweede set wisten de heren wel te pakken. Met name door een goede verdediging en een sterk aanvallend spell werd deze set met 25-21 gewonnen.