Welkom op de site van VVS... 

De foto's van het VVS Nieuwjaarstoernooi 2014 staan online. Klik hier

VVS zoekt nieuwe leden!

Zowel het herenteam als het damesteam van VVS draait mee in de midweekcompetitie. Dames en heren die op een leuk niveau volleybal spelen en niet meer op zaterdag wedstrijden willen spelen zijn bij ons altijd welkom. Kom dan eens kijken bij VVS. De teams trainen elke maandag van 20.00 u tot 22.00 u in sporthal Strijthagen. Ook als u al langere tijd niet meer gevolleybald hebt en het opnieuw wilt oppakken bent u welkom.

Wedstrijden en Standenoverzicht midweekcompetitie Zuid-Limburg 

Sinds het seizoen 2003-2004 publiceerde VVS een aktueel overzicht van alle wedstrijden en uitslagen van de deelnemende verenigingen aan de midweekcompetitie in de regio Zuid-Oost op haar website. Tijdens het seizoen 2010-2011 werd dit verzorgt door www.volleyall.nl. Omdat het echter niet gebruikersvriendelijk genoeg was, heeft VVS besloten het opnieuw te gaan verzorgen.

Macromedia Flash menu NIET zichtbaar. Download de Macromedia Flash Plug-In of klik op het kruisje voor een automatische download. (afhankelijk van de snelheid van je verbinding, kan dit even duren)  

VVS: voor (recreatie-)volleybal en gezelligheid

Heeft u eens al eerder gevolleybald of speelt u nog steeds maar zoekt u een andere club, kom dan eens kijken op een maandagavond.

Meer informatie over de vereniging vindt u hieronder. 

Over Volleybal Vereniging Schaesberg

Elke maandag traint VVS in sporthal Strijthagen, waar het na de training of wedstrijd goed toeven is in de grote gezellige sportkantine. Op deze avond zijn alle groepen binnen VVS vertegenwoordigd.

Vanaf 20.00 u. trainen dames en heren, spelend in de midweek competitie. Jaarlijks wordt door VVS ook een eigen toernooi georganiseerd, waar menige plezierige duels uit ontstaan.

VVS is aangesloten bij de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo), welke naast de diverse competities in district Zuid-Limburg ook cursussen voor bestuursfuncties, trainers en scheidsrechters organiseren.

Alle leden van VVS zijn verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA) en ongevallen, waarvoor een verzekering is afgesloten via de Nederlandse Katholieke Sportfederatie (NKS), waarbij VVS eeneens is aangesloten.

Geïnteresseerden zijn altijd welkom en kunnen bij VVS altijd eerst de sfeer proeven, want de eerste maand is namelijk contributievrij!

 Dus wil je een keer meespelen kijk dan voor onze adresgegevens en verdere informatie op onze contact pagina.

Wellicht tot ziens op de maandagavond bij VVS...

Stuur eventuele berichten voor deze site per email. vvs@ilimburg.nl


Copyright © 1999-2009 by VVS Landgraaf - the Netherlands

Deze site is geoptimaliseerd voor een resolutie van 1024x768 onder Microsoft Internet Explorer 5.0 en hoger!