Welkom op de website van VVS

Zowel het herenteam als het damesteam van VVS draait mee in de midweekcompetitie. Dames en heren die op een leuk niveau volleybal spelen en niet meer op zaterdag wedstrijden willen spelen zijn bij ons altijd welkom. Kom dan eens kijken bij VVS. De teams trainen elke woensdag van 20:00 uur tot 22:00 uur in Sporthal Baneberg. Ook als u al langere tijd niet meer gevolleybald hebt en het opnieuw wilt oppakken bent u welkom.

Wedstrijden en Standenoverzicht midweekcompetitie Zuid-Limburg

Sinds het seizoen 2003-2004 publiceerde VVS een aktueel overzicht van alle wedstrijden en uitslagen van de deelnemende verenigingen aan de midweekcompetitie in de regio Zuid-Oost op haar website. Tijdens het seizoen 2010-2011 werd dit verzorgt door www.volleybal.nl. Omdat het echter niet gebruikersvriendelijk genoeg was, besloot VVS het opnieuw te gaan verzorgen. De NeVoBo heeft ook niet stil gezeten en inmiddels is alles aangepast. Dus voor uitslagen en dergelijke kijkt u snel op www.volleybal.nl

VVS: voor (recreatie-)volleybal en gezelligheid

Heeft u eens al eerder gevolleybald of speelt u nog steeds maar zoekt u een andere club, kom dan eens kijken op een woensdagavond.

Meer informatie over de vereniging vindt u hieronder.

Over Volleybal Vereniging Schaesberg

Vanaf 1 Dec 2022 traint VVS in sporthal Baneberg, waar het na de training of wedstrijd goed toeven is in de grote gezellige sportkantine. Op deze avond zijn alle groepen binnen VVS vertegenwoordigd.

Op woensdag vanaf 20.00 uur trainen dames en heren, spelend in de midweek competitie. Jaarlijks wordt door VVS ook een eigen toernooi georganiseerd, waar menige plezierige duels uit ontstaan.

VVS is aangesloten bij de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo), die naast de diverse competities in district Zuid-Limburg ook cursussen voor bestuursfuncties, trainers en scheidsrechters organiseert.

Alle leden van VVS zijn verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA) en ongevallen, waarvoor een verzekering is afgesloten via de Nederlandse Katholieke Sportfederatie (NKS), waarbij VVS eveneens is aangesloten.

Geïnteresseerden zijn altijd welkom en kunnen bij VVS altijd eerst de sfeer proeven, want de eerste maand is namelijk contributievrij!

Dus wil je een keer meespelen kijk dan voor onze adresgegevens en verdere informatie op onze contact pagina.

Wellicht tot ziens op de woensdagavond bij VVS...

Stuur eventuele berichten voor deze site per email. [email protected]