december 2011

Heren VVS: weinig moeite met Cebusta 2

Op deze donderdagavond speelden de heren van VVS in Heerlen tegen het 2de team van Cebusta. Zonder wisselsspelers en zonder coach deze keer betrad VVS de zaal van Cebusta. Van het begin af aan speelden de heren redelijk ontspannen met telkens een kleine voorsprong naar de 25 punten. Desondanks waren de verschillen in punten bij het einde van de sets klein doordat de VVS-ers regelmatig slordige fouten maakten. Hun geluk was dat het tegen deze tegenstander niet tot verlies van sets leidde. Met de 0-4 winst hebben de heren van VVS hun koppositie iets meer verstevigd.

Overtuigende winst: heren VVS aan kop

De heren van VVS ontmoetten op pakjesavond koploper Cebusta 1. Voor VVS een moeilijke tegenstander waar zij al jaren niet meer van gewonnen hadden. Deze tegenstander werd dan ook gevreesd. In de eerste set bleek dat beide teams aan elkaar gewaagd waren, het ging gelijk op naar de 25. Uiteindelijk wist VVS de eerste set te winnen met 26 tegen 24. De daarop volgende sets wist VVS het spel meer te domineren. Meer aanvalskracht en een sterkere verdediging betekende voor VVS uiteindelijk een overwinning van 4-0, waarmee VVS de leiding heeft overgenomen van Cebusta 1 in de heren B poule.

Gemakkelijke winst dames VVS, heren winnen nipt

De derde wedstrijd van het seizoen was tegen Fyrfad 5 en deze wedstrijd leende zich bij uitstek voor de dames om hun nieuwe opstelling te oefenen. Er was weinig tegenstand, zodat VVS haar spelletje spelen kon. VVS moest er echter voor waken niet in te dommelen. Dat is redelijk goed gelukt. We hebben ruim gewonnen, met 4-0, al denk ik dat, als we deze dames over 3 jaar tegenkomen, ze wellicht makkelijk van ons zullen kunnen winnen.