Eindelijk weer eens gewonnen

Logo Fyrfad

Na de niet zo goede prestaties van de afgelopen periode was het H1 team afgezakt naar de onderste regionen. Om weer een beetje mee te kunnen doen in de competitie moesten ze de wedstrijd tegen Fyrfad dan ook winnen. Op papier zou het geen probleem moeten zijn, maar Fyrfad heeft in het verleden al vaker bewezen dat ze niet onderschat moeten worden en best wel een paar punten kunnen afpakken.

Er werd dan ook veel verwacht van de nieuwe aanwinst van het team: Jelle. Zoals bijna altijd tegenwoordig beginnen de heren in het begin niet al te best en liepen ze eigenlijk meteen al tegen een paar punten achterstand aan. Na de draai weer enigzins gevonden te hebben werd toch wel relatief de winst van deze set binnen gesleept met 25-20.

De tweede set begonnen de heren ook goed en liepen ze langzaam uit tot 24-17. Het laatste puntje van deze set was toch een behoorlijk drempel en Fyrfad kwam zowaar terug tot 24-24. De rest van deze set werd over en weer onnodige fouten gemaakt, maar uiteindelijk wist VVS de set toch met 29-27 binnen te halen.

De derde set verliep ook best soepeltjes (op een paar behoorlijke missers na) en werd met 25-18 gewonnen.

Nu was het verzet van Fyrfad helemaal gebroken en kwam er van hun kant bijna niets meer uit. Ze maakten fout op fout en zodoende werd deze set gemakkelijk gewonnen met 25-10.

Over het algemeen verliep het allemaal stabiel en hopenlijk kan men deze trend verder doorzetten.