heren

Olympia kampioen 2012/2013

OK, laatste wedstrijd is gespeeld door het herenteam. Vantevoren stond al vast dat Olympia kampioen is en VVS de 2de plaats zou behouden. Het ging dus alleen nog maar om de eer: de 2e tegen de 1e: VVS tegen Olympia. Daarom, maar ook om het eens gedaan te hebben, op het center coart gespeeld. Helaas kwam Olympia met een incompleet team, want VVS had graag gezien waarom Olympia op kop staat. Uiteindelijk won VVS met 3-1. Geen kampioen, toch een goed seizoen geweest.

COMPETITIE STEEDS SPANNENDER VOOR DE HEREN VAN VVS

In de klasse heren B ontwikkelt zich een spannende strijd om de eerste plaats. Op dit moment staat ADC 3 aan kop met 12 gespeelde wedstrijden en 38 punten. De heren van VVS volgen op de tweede plaats met 37 punten maar één wedstrijd minder gespeeld. Fyrfad staat slechts één punt achter op VVS. Daaronder staat Mariaberg die theoretisch gelijk aan Fyrfad kunnen komen en daar weer onder staan KFC Olympia en Cebusta 1 die theoretisch nog boven VVS kunnen komen. Zes teams vechten hier om het kampioenschap.

Dankzij goede inzet heren VVS kampioen

Na die zwaar bevochten wedstrijd tegen Cebusta 1 wisten we zoals Martin al vertelde dat we uit de laatste drie wedstrijden 8 punten moesten halen. Dit hebben mijn heren in ieder geval al meteen gedaan om op maandag 26 maart met veel inzet de wedstrijd tegen Cebusta 2 na de eerste set te hebben verloren toch te winnen met 3-1. Dus we wisten dat er nu nog 4 punten moesten worden gepakt. Toen kwam het mailtje van Martin dat Mariaberg punten had laten liggen en wij 2 wedstrijden voor het einde al kampioen waren.

Pagina's