heren

Heren eindigen seizoen 2017/2018 wederom als 2e

Na alle kansen te hebben gehad om als eerste te eindigen zijn de heren uiteindelijk toch weer nipt als 2e geindigd

Ranking Teamnaam
1 VC Margraten HR 1
2 VV Schaesberg HR 1
3 VC Mestreech HR 1

Nipte winst heren op VC Mestreech

Met zo'n beetje de gehele selectie residen de heren gisteren af naar Maastricht. De wedstrijd begon pas om 21 uur en hopelijk was deze eerder klaar dan de wedstrijd van vorige week tegen de Jokers in Maastricht.

De heren begonnen met op papier niet de sterkste opstelling, maar als nood aan de man kwam, dan konden we toch nog wisselen.

Logo VC Mestreech

Heren verliezen hun eerste wedstrijd van het seizoen 2015/2016

Op maandagavond vertrokken de heren met enig optimisme naar hun eerste wedstrijd. Met hun nieuwe aanwinst was het vertrouwen weer opgevijzeld.

De eerste set ging behoorlijk gelijk op tot een stand van 20-20. Helaas werden op het laatst een paar onnodige persoonlijke fouten gemaakt waardoor deze set toch verloren ging met 25-21

Logo Vc SEC

Spannende derby tegen KFC Olympia

In de strijd om de 4e plek is het momenteel behoorlijk spannend. Met een puntje achterstand begonnen de heren aan hun wedstrijd tegen Olympia. Er moest dus gewonnen worden om de 4e plek over te nemen.

De eerste twee sets wisten de heren met steeds een paar puntjes voorsprong te winnen. 

De derde en vierde set werd helaas verloren, met name doordat onze heren problemen hadden met het lage plafond en dat aanvallers het niet echt goed konden afmaken.

Logo KFC Olympia

Deze keer verloren van SEC

Na de thuiswedstrijd tegen SEC gewonnen te hebben gingen de heren met goede moed naar Valkenburg.

Helaas was wederom de bezetting maar minimaal. De heren waren slechts met 6 man.

Logo VC SEC

Wedstrijd tegen ADC om snel te vergeten

Op maandag 1 December begon VVS voor het eerst in sporthal Baneberg. Alles was goed geregeld met VC Landgraaf.

De wedstrijd zelf lipe echter dramatsch slecht. In de eerste set ging het nog wel een beetje. Er werd goed verdedigd, echter de aanvallers lieten het allemaal behoorlijk afweten. Er werd heel veel in het net of uit geslagen. tot 17-17 ging het nog enigzins gelijk op. Daarna werden echter veel persoonlijke fouten gemaakt door de heren en werd de set verloren met 20-25.

Logo ADC

Heren verliezen ook van VC Jokers

Enigzins gehavend door ziekte en werk reisden de heren met minimale bezetting af naar de Heeg. Ze waren slechts met 6 man, dus veel opstellingsvariatie en/of wissels was niet mogelijk.

Bij VC Jokers waren enkele spelers die toch nog al groter waren dan onze mannen waardoor zij een sterker blok hadden en hun aanval ook relatief gemakkelijk over of langs ons smashten.

Desondanks ging het toch enigzins redelijk gelijk op maar liepen onze mannen toch steeds achter een kleine achterstand aan en werd de eerste set verloren met 25-19.

Logo VC Jokers

Goede wedstrijd voor de Heren tegen VC Boem

Na de verloren wedstrijd tegen Mestreech, begonnen de heren  met goede moed aan hun wedstrijd tegen VC Boem.

De eerste set ging gelijk op. Helaas had VC Boem met hun lange middenaanvaller ook een sterk blok waardoor de eerste set verloren werd met 24-26.

De tweede set wisten de heren wel te pakken. Met name door een goede verdediging en een sterk aanvallend spell werd deze set met 25-21 gewonnen.

De heren verliezen van VC Mestreech

Vol goede verwachten vertrokken de heren naar de Geusselt. Met een goede krachtinspanning wisten ze de eerste set nog nipt met 23-25 binnen te slepen.

De tweede set liep het helemaal mis. De pass lukt van geen kant, waardoor de setuppers er ook niet veel meer van konden maken. De tweede set werd dan ook met 25-11 verloren.

In de 3e set ging het allemaal weer een stuk beter, echter konden de aanvallers het niet voldoende afmaken en ging ook deze set verloren met 25-21.

Olympia kampioen 2012/2013

OK, laatste wedstrijd is gespeeld door het herenteam. Vantevoren stond al vast dat Olympia kampioen is en VVS de 2de plaats zou behouden. Het ging dus alleen nog maar om de eer: de 2e tegen de 1e: VVS tegen Olympia. Daarom, maar ook om het eens gedaan te hebben, op het center coart gespeeld. Helaas kwam Olympia met een incompleet team, want VVS had graag gezien waarom Olympia op kop staat. Uiteindelijk won VVS met 3-1. Geen kampioen, toch een goed seizoen geweest.

Pagina's