VVS

Heren eindigen seizoen 2018/2019 op de 3e plaats

Dit jaar was het voor de heren een relatief kort volleybal seizoen. In tegenstelling tot vorig jaar, werd aleen de reguliere wedstrijden gespeeld en niet een anderhalve competitie aangezien er maar weining ploegen in deze klasse zijn.

Onze doelstelling was wederom de top 3 halen. Dit is gelukt dus. Margraten was dit jaar een maatje te groot voor iedereen, dankzij hun sterspeler. 

VVS toernooi 2019

Het VVS toernooi was wederom een succes.

U vind de uitslagen  hieronder

VVS dames kunnen nog wat versterking gebruiken

Zowel het herenteam als het damesteam van VVS draait mee in de midweekcompetitie. Dames en heren die op een leuk niveau volleybal spelen en niet meer op zaterdag wedstrijden willen spelen zijn bij ons altijd welkom. Kom dan eens kijken bij VVS. De teams trainen elke woensdag van 20.00 u tot 22.00 u in sporthal Baneberg. Ook als u al langere tijd niet meer gevolleybald hebt en het opnieuw wilt oppakken bent u welkom!

Volleybal

Heren eindigen seizoen 2017/2018 wederom als 2e

Na alle kansen te hebben gehad om als eerste te eindigen zijn de heren uiteindelijk toch weer nipt als 2e geindigd

Ranking Teamnaam
1 VC Margraten HR 1
2 VV Schaesberg HR 1
3 VC Mestreech HR 1

VVS toernooi 2018

Het VVS toernooi was wederom een succes.

U vind de uitslagen  hieronder

Uitslagen VVS toernooi 2017

Het was dit jaar wederom een geslaagd toernooi. Iedereen vond het weer super gezellig en strak georganiseerd. Helaas zijn er geen foto's gemaakt deze keer.

De eindstanden dit jaar waren:

VVS toernooi 2015

Het VVS toernooi was wederom een succes.

De overige uitslagen en de foto's volgen zo spoedig mogelijk.

Wedstrijd dames VVS dr 1 - Blok '82 dr 2

Ook de dames begonnen niet al te best in de Baneberg, maar we lieten het gelukkig maar bij 1 slechte set, die we toch wisten te winnen met 25-23! De volgende set ging supermakkelijk met 25-6, dat we zoiets hadden: Hoe kan dat nou in hemelsnaam? De sets daarna wonnen we ook met redelijk gemak, dus de nieuwe hal is voor ons ook overwonnen!

VVS verhuist naar sporthal Baneberg

Na vele jaren in Sporthal Strijthagen gespeeld te hebben is VVS genoodzaakt te verhuizen naar een andere sporthal. Na het nodige onderzoek en de diverse gesprekken is het besluit gevallen op Sporthal Baneberg.

Vanaf maandag 1 December '14 spelen zowel de heren als de dames van 20.00 tot 22.00 uur. De dag is gelukker wel nog hetzelfde gebleven en blijft dus gewoon de maandag.

Sporthal Baneberg

COMPETITIE STEEDS SPANNENDER VOOR DE HEREN VAN VVS

In de klasse heren B ontwikkelt zich een spannende strijd om de eerste plaats. Op dit moment staat ADC 3 aan kop met 12 gespeelde wedstrijden en 38 punten. De heren van VVS volgen op de tweede plaats met 37 punten maar één wedstrijd minder gespeeld. Fyrfad staat slechts één punt achter op VVS. Daaronder staat Mariaberg die theoretisch gelijk aan Fyrfad kunnen komen en daar weer onder staan KFC Olympia en Cebusta 1 die theoretisch nog boven VVS kunnen komen. Zes teams vechten hier om het kampioenschap.

Pagina's