VVS

Dames VVS stevig aan kop

In de klasse dames B heeft het team van VVS zich dit seizoen ontpopt als een potentiele kampioen. Met 13 gespeelde wedstrijden staan de dames overtuigend op plek 1 met alleen Mariaberg die hen nog kan bedreigen. 
Met nog 5 wedstrijden te gaan mag het kampioenschap hen eigenlijk niet meer ontglippen. We zullen hen op de voet volgen.

Logo VVS z/w

Dames VVS stevig aan kop

In de klasse dames B heeft het team van VVS zich dit seizoen ontpopt als een potentiele kampioen. Met 13 gespeelde wedstrijden staan de dames overtuigend op plek 1 met alleen Mariaberg die hen nog kan bedreigen. 

Met nog 5 wedstrijden te gaan mag het kampioenschap hen eigenlijk niet meer ontglippen.

We zullen hen op de voet volgen.

Competitie wordt steeds spannender voor de heren van VVS

In de klasse heren B ontwikkelt zich een spannende strijd om de eerste plaats. Op dit moment staat ADC 3 aan kop met 12 gespeelde wedstrijden en 38 punten. De heren van VVS volgen op de tweede plaats met 37 punten maar één wedstrijd minder gespeeld. Fyrfad staat slechts één punt achter op VVS. Daaronder staat Mariaberg die theoretisch gelijk aan Fyrfad kunnen komen en daar weer onder staan KFC Olympia en Cebusta 1 die theoretisch nog boven VVS kunnen komen. Zes teams vechten hier om het kampioenschap.

Dames 2 kampioen in Poule B

Ook dit jaar heeft VVS weer een kampioensteam in hun midden... alle hulde voor ons dames 2 team... proficiat, een geweldige prestatie... wij zijn trots op jullie !!! Nee, dit jaar eens niet ons heren 1 team maar, je mag wel zeggen, zeer verrassend, het zijn de dames van VVS2 die getraind door Peter, een schitterende prestatie hebben neergelegd... Werkelijk grote klasse... !!! Verslag van de kampioenswedstrijd van Dames 2 Onze dames konden op 16 mei 2008 kampioen worden mits ze vandaag minimaal 1 set zouden winnen.

Dames 2 kampioen 2008

Nieuwjaar toernooi VVS 2008 groot succes

Landgraaf januari 2008. Het jaarlijks terugkerend VVS volleybal toernooi was ook dit jaar een groot succes. Hoewel er zich maar 18 teams hadden ingeschreven is het de organisatie wederom gelukt om vier attractieve poules samen te stellen waardoor er op de vier speelvelden toch een aantal leuke wedstrijden te bewonderen waren. Dat het toernooi een internationale uitstraling heeft mocht blijken uit de deelname van een aantal Duitse teams die zoals altijd goed presteerde.

Team Meug en Dreug

Pagina's