Na vele jaren in Sporthal Strijthagen gespeeld te hebben is VVS genoodzaakt te verhuizen naar een andere sporthal. Na het nodige onderzoek en de diverse gesprekken is het besluit gevallen op Sporthal Baneberg.

Vanaf maandag 1 December '14 spelen zowel de heren als de dames van 20.00 tot 22.00 uur. De dag is gelukker wel nog hetzelfde gebleven en blijft dus gewoon de maandag.

Sporthal Baneberg

Heren verliezen ook van VC Jokers

Enigzins gehavend door ziekte en werk reisden de heren met minimale bezetting af naar de Heeg. Ze waren slechts met 6 man, dus veel opstellingsvariatie en/of wissels was niet mogelijk.

Bij VC Jokers waren enkele spelers die toch nog al groter waren dan onze mannen waardoor zij een sterker blok hadden en hun aanval ook relatief gemakkelijk over of langs ons smashten.

Desondanks ging het toch enigzins redelijk gelijk op maar liepen onze mannen toch steeds achter een kleine achterstand aan en werd de eerste set verloren met 25-19.

Logo VC Jokers

Goede wedstrijd voor de Heren tegen VC Boem

Na de verloren wedstrijd tegen Mestreech, begonnen de heren  met goede moed aan hun wedstrijd tegen VC Boem.

De eerste set ging gelijk op. Helaas had VC Boem met hun lange middenaanvaller ook een sterk blok waardoor de eerste set verloren werd met 24-26.

De tweede set wisten de heren wel te pakken. Met name door een goede verdediging en een sterk aanvallend spell werd deze set met 25-21 gewonnen.

De heren verliezen van VC Mestreech

Vol goede verwachten vertrokken de heren naar de Geusselt. Met een goede krachtinspanning wisten ze de eerste set nog nipt met 23-25 binnen te slepen.

De tweede set liep het helemaal mis. De pass lukt van geen kant, waardoor de setuppers er ook niet veel meer van konden maken. De tweede set werd dan ook met 25-11 verloren.

In de 3e set ging het allemaal weer een stuk beter, echter konden de aanvallers het niet voldoende afmaken en ging ook deze set verloren met 25-21.