februari 2015

Nipt verloren tegen Jokers VC

Op maandag 23 februari speelden de heren van VVS tegen de één positie lager geplaatste heren van Jokers VC. De Jokers kwamen met 10 man sterk naar Sporthal Baneberg en bleken al snel te willen vechten voor de winst. In de eerste twee sets liep het dan ook gelijk op. De eerste set werd gewonnen door de Jokers met 23 tegen 25, terwijl de tweede set door VVS werd gewonnen met 25 tegen 23. Ook in de derde set bleven beide teams knokken voor de winst. Dit keer wisten de heren van de Jokers de set weer winnend af te sluiten met opnieuw 23-25. In de vierde set liet VVS de tanden zien.

Pleyturnier 2015 (TUS Birgden)

Op 9 mei aanstaande zijn we uitgenodigd op het 35ste Internationale Buitenlucht toernooi van TUS Birgden. Een en ander vindt plaats op "dem Groβen Pley" in Birgden. Wil je meedoen, breng het dan ter sprake na de training in de kantine.

Stabiele wedstrijd tegen VC Boem

De wedstrijd van onze heren tegen VC Boem is zoals een echte derby zich betaamd. Beide partijen willen ten koste van alles winnen. VC Boem mistte wel enkele belangrijke spe(e)l(st)ers, wat onze heren ten goede kwam.

De eerste set begonnen de heren goed. Het liep aanvankelijk gelijk op en ondanks enkele dubieuze beslissingen van de scheidsrechter wisten ze de set toch te winnen met 19-25