Heren verliezen hun eerste wedstrijd van het seizoen 2015/2016

Op maandagavond vertrokken de heren met enig optimisme naar hun eerste wedstrijd. Met hun nieuwe aanwinst was het vertrouwen weer opgevijzeld.

De eerste set ging behoorlijk gelijk op tot een stand van 20-20. Helaas werden op het laatst een paar onnodige persoonlijke fouten gemaakt waardoor deze set toch verloren ging met 25-21

Logo Vc SEC

Digitaal Wedstrijd Formulier

Het Digitaal Wedstrijd Formulier is de modernste manier van het registreren van wedstrijden in de Nederlandse volleybalcompetitie. Met behulp van het Digitaal Wedstrijd Formulier zijn alle wedstrijdgegevens en uitslagen snel up-to-date en worden er vele kansen voor de toekomst gecreeerd.

Logo Digitaal Wedstrijd formulier

Nipt verloren tegen Jokers VC

Op maandag 23 februari speelden de heren van VVS tegen de één positie lager geplaatste heren van Jokers VC. De Jokers kwamen met 10 man sterk naar Sporthal Baneberg en bleken al snel te willen vechten voor de winst. In de eerste twee sets liep het dan ook gelijk op. De eerste set werd gewonnen door de Jokers met 23 tegen 25, terwijl de tweede set door VVS werd gewonnen met 25 tegen 23. Ook in de derde set bleven beide teams knokken voor de winst. Dit keer wisten de heren van de Jokers de set weer winnend af te sluiten met opnieuw 23-25. In de vierde set liet VVS de tanden zien.

Pleyturnier 2015 (TUS Birgden)

Op 9 mei aanstaande zijn we uitgenodigd op het 35ste Internationale Buitenlucht toernooi van TUS Birgden. Een en ander vindt plaats op "dem Groβen Pley" in Birgden. Wil je meedoen, breng het dan ter sprake na de training in de kantine.

Pagina's