Stabiele wedstrijd tegen VC Boem

De wedstrijd van onze heren tegen VC Boem is zoals een echte derby zich betaamd. Beide partijen willen ten koste van alles winnen. VC Boem mistte wel enkele belangrijke spe(e)l(st)ers, wat onze heren ten goede kwam.

De eerste set begonnen de heren goed. Het liep aanvankelijk gelijk op en ondanks enkele dubieuze beslissingen van de scheidsrechter wisten ze de set toch te winnen met 19-25

Spannende derby tegen KFC Olympia

In de strijd om de 4e plek is het momenteel behoorlijk spannend. Met een puntje achterstand begonnen de heren aan hun wedstrijd tegen Olympia. Er moest dus gewonnen worden om de 4e plek over te nemen.

De eerste twee sets wisten de heren met steeds een paar puntjes voorsprong te winnen. 

De derde en vierde set werd helaas verloren, met name doordat onze heren problemen hadden met het lage plafond en dat aanvallers het niet echt goed konden afmaken.

Logo KFC Olympia

Eindelijk weer eens gewonnen

Na de niet zo goede prestaties van de afgelopen periode was het H1 team afgezakt naar de onderste regionen. Om weer een beetje mee te kunnen doen in de competitie moesten ze de wedstrijd tegen Fyrfad dan ook winnen. Op papier zou het geen probleem moeten zijn, maar Fyrfad heeft in het verleden al vaker bewezen dat ze niet onderschat moeten worden en best wel een paar punten kunnen afpakken.

Logo Fyrfad

VVS toernooi 2015

Het VVS toernooi was wederom een succes.

De overige uitslagen en de foto's volgen zo spoedig mogelijk.

Wedstrijd dames VVS dr 1 - Blok '82 dr 2

Ook de dames begonnen niet al te best in de Baneberg, maar we lieten het gelukkig maar bij 1 slechte set, die we toch wisten te winnen met 25-23! De volgende set ging supermakkelijk met 25-6, dat we zoiets hadden: Hoe kan dat nou in hemelsnaam? De sets daarna wonnen we ook met redelijk gemak, dus de nieuwe hal is voor ons ook overwonnen!

Pagina's